A vállalat profilja

A vállalat profilja

A Molpir egy üzleti vállalat, mely fejlesztéssel, gyártással, behozatallal és forgalmazással foglalkozik az autóipar számara Szlovákia és a Cseh Köztársaság területén.

 

A Molpir vállalt 1993-ban alakult Bratislava-i székhellyel, és a kezdetektől arra törekedett, hogy valóra váltsa ügyfelei álmait autójuk kényelméről, de a biztonságáról is.

 

Mindenki álmodik autója felszereltségéről és a Molpir vállalat ezen álmokat valóra tudja váltani.

 

A Molpir tudja, hogy gyors álom a nyerő

A piaci nyomás az ügyfelek igényének kielégítésére vezetett cégünk dinamikus fejlődéséhez. Jelenleg cégünk a Bratislava-i központon kívül két Cseh Köztársasági kirendeltséggel rendelkezik – Olomouc-ban és Prágában. A kirendeltségek össze vannak számítógépes hálózattal csatolva, mely jó és gyors információcserét szavatol. A Molpir vállalt rugalmas logisztikai rendszert dolgozott ki az árucserére az egyes raktárok közt, hogy az áru hozzáférhető legyen, bármely saját raktárból.

 

A Molpir speciális igényeket valósít meg

A Molpir vállalat elejétől fogva tudatosította, hogy csak szakszerű szolgáltatásokkal és az új fejlesztésekkel fogja tudni megvalósítani ügyfelei kihívást jelentő igényeit.

Az üzleti tevékenységét ezért fokozatosan kiterjesztette a fejlesztés és saját termékek előállítása felé, mely segítségével a Molpir teljesíteni tudja az egyedi felkéréseket ügyfeleinek az autó gyártó cégek sorából.

 

Példának felhoznánk az egyedi kialakítási központi zár rendszereket, klíma rendszereket, különböző elektromos modulokat, kábeleket stb. 1998–ban a Molpir megkapta az ISO 9001 szabvány jogosultságot. 2003 elején cégünk több mint 40 alkalmazottat számlált. 2004-ben Bratislava-ban megnyitottuk új háromszintes központi épületünket, új raktárrészekkel, fejlesztési osztállyal és szerviz részleggel egyetemben, ahol a hely úgy lett kiaalakítva, hogy autóbuszok esetleg kamionok javítását is el tudjuk végezni.

 

A Molpir odafigyel hogy milyen beszállító céget választ

A Molpir vállalat ügyfelei elképzelései teljesítése érdekében megfelelő döntéseket kell hozni az üzleti partnerek kiválasztásakor. Csak a hosszú távú nyílt közös együttműködés vezet a sikerhez. A Molpir ezért különösen ügyel a beszállító cégek kiválasztására.

 

Ennek okán csak neves Európai és világi márkák vannak a listánkon. Így főbb beszállítóink közé tartoznak a DELPHI koncern (Olaszország – autó klímák, klíma alkatrészek és speciális szerszámok), EBERSPÄCHER (Németország – állófűtések), MAGNETI MARELLI (Olaszország – autó akkumulátorok), VDO SIEMENS (Németország - autórádiók, multimédia, navigációs rendszerek, egyéb autó elemek), DEFA (Norvégia - autóriasztók, elektromos motor előfűtés) és más fontos beszállító partner, melyek kiváló minőségű termékekkel látják el cégünket. Általánosítva tehát mondhatjuk, hogy fő beszállítóink Olasz, Német, Spanyol, észak Amerikai és távol keleti vállalatok.

 

A Molpir neves vevőkörrel rendelkezik

A vállalat az idő folyamán erős pozíciót ért el a szlovák és cseh piacon és jelentős vállalatnak számít az autó kiegészítők terén. A Molpir teljesíti a fogyasztók kívánságát kiterjedt vevőköre segítségével. A legfontosabb vevőink közé tartoznak az úgynevezett OE partnerek. Jelenleg mindenekelőtt a ŠKODA AUTO a.s., Mladá Boleslav és a  TEREX - TATRA Kopřivnice.
A ŠKODA AUTO a.s. számára a Molpir szállítja az elektromos ablakemelőket, központi zárakat és egyéb apróbb kiegészítő elemeket mint például a kábel csatlakozók.

 

Az új TATRA teherautóhoz a Molpir adja a teljes klímarendszert amely bekerül a sorozatgyártásba. A múltban főleg egyedi tervezésű automatikus klímarendszereket adtunk a TATRA 700 típusú luxus limuzinhoz.

 

Ezeken a kulcsfontosságú OE ügyfeleken kívül a Molpir beszállít több autómárka importőrnek és márkakereskedőnek. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a márka független gyűjtőállomásokat és szervizközpontokat sem. Sikernek könyvelhetjük el az alkatrész és berendezés beszállítást a traktor gyártóknak, különleges járművekhez, katonai technikához, vasútnak, légi forgalomnak és egyéb megrendelőknek.

Tanácsra van szüksége?
+421 (0) 902 971 121
Elnyerte a tetszését az ajánlat?